Αυτό το έγγραφο είναι γραμμένο και πρέπει να ερμηνεύεται στην αγγλική γλώσσα. Το έγγραφο παρέχεται σε γλώσσα εκτός των αγγλικών μόνο για την διευκόλυνσή σας.

Chatrandom Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: 1 Μαΐου 2019

Εισαγωγή

Καλώς ορίσατε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Cogroup Limited.

Το cogroup Limited σέβεται την ιδιωτικότητά σας και δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου θα σας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα εξετάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας (ανεξάρτητα από το πού το επισκέπτεστε) ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας για κινητές συσκευές και σας ενημερώνουμε για τα δικαιώματα απορρήτου σας και τον τρόπο με τον οποίο σας προστατεύει ο νόμος.

Αυτή η πολιτική απορρήτου παρέχεται σε πολυεπίπεδη μορφή, ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ στις συγκεκριμένες περιοχές που αναφέρονται παρακάτω. Παρακαλούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Γλωσσάριο για να κατανοήσετε την έννοια ορισμένων όρων που χρησιμοποιούνται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

1. σημαντικές πληροφορίες και ποιος θα Ares

Σκοπός της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων

Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει ως στόχο να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πώς η Cogroup Limited συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης του ιστότοπου Chatrandom και της εφαρμογής για κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων μπορείτε να παρέχετε κατά την εγγραφή σας ή την αγορά μιας ιδιότητας μέλους.

Το Chatrandom δεν προορίζεται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με παιδιά.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτήν την πολιτική απορρήτου μαζί με οποιαδήποτε άλλη πολιτική απορρήτου ή πολιτική δίκαιης επεξεργασίας που ενδέχεται να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όταν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για εσάς, ώστε να είστε πλήρως ενήμεροι για το πώς και γιατί χρησιμοποιούμε την Δεδομένων. Αυτή η πολιτική απορρήτου συμπληρώνει άλλες ανακοινώσεις και πολιτικές απορρήτου και δεν έχει σκοπό να τις παρακάμψει.

Ελεγκτή

Η cogroup Limited είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας και υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα (που αναφέρονται συλλογικά ως "Cogroup Limited", "εμείς", "εμείς" ή "εμείς" στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Έχουμε διορίσει έναν διαχειριστή απορρήτου δεδομένων, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη ερωτήσεων σε σχέση με την παρούσα πολιτική απορρήτου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αιτημάτων για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας ΕΟΧ/ΗΒ, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή απορρήτου δεδομένων χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αναφέρονται παρακάτω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αν έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές απορρήτου μας, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή απορρήτου δεδομένων με τους ακόλουθους τρόπους:

Ονοματεπώνυμο νομικού προσώπου: Cogroup Limited

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Ταχυδρομική διεύθυνση: γραφείο 3, μονάδα R, αυτοκρατορικός δρόμος, Πεντρίλλα έργα, Watford, Ηνωμένο Βασίλειο, WD24 4YY

Εάν κατοικείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ανά πάσα στιγμή στο γραφείο του Επιτρόπου πληροφοριών (ICO), την εποπτική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου για θέματα προστασίας δεδομένων (www.ico.org.uk). Εάν κατοικείτε εντός του ΕΟΧ, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ανά πάσα στιγμή στην αρμόδια εποπτική αρχή για τη χώρα διαμονής σας. Δείτε http://ec.europa.eu για αυτές τις λεπτομέρειες. Θα εκτιμήσαμε, ωστόσο, την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας πριν προσεγγίσετε την εποπτική αρχή σας, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε πρώτο βαθμό.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου και το καθήκον σας να μας ενημερώσετε για τις αλλαγές

Κρατάμε την πολιτική απορρήτου μας υπό τακτική αναθεώρηση. Αυτή η έκδοση Ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 1 Μαΐου, 2019. Οι ιστορικές εκδόσεις μπορούν να αποκτηθούν επικοινωνώντας μαζί μας.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που κρατάμε για εσάς να είναι ακριβή και τρέχοντα. Παρακαλούμε να μας κρατάτε ενήμερους αν τα προσωπικά σας δεδομένα αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σχέσης μας μαζί σας.

Σύνδεσμοι άλλων κατασκευαστών

Το Chatrandom μπορεί, κατά καιρούς, να περιέχει συνδέσμους προς και από τις ιστοσελίδες των δικτύων συνεργατών μας, των διαφημιζομένων και των συνδεδεμένων συνεργατών μας. Επιπλέον, Chatrandom μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους για plug-ins τρίτων κατασκευαστών και εφαρμογές. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις μπορεί να επιτρέπεται σε τρίτα μέρη να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα για εσάς. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι και οι υπηρεσίες που μπορεί να είναι προσβάσιμες μέσω αυτών έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή ευθύνη για αυτές τις πολιτικές ή για οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που μπορούν να συλλεχθούν μέσω αυτών των ιστότοπων ή υπηρεσίες, όπως δεδομένα επαφής και τοποθεσίας. Παρακαλούμε ελέγξτε αυτές τις πολιτικές πριν να υποβάλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους ή να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες.

2. τα δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ή προσωπικά στοιχεία, σημαίνουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ένα άτομο από το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί το εν λόγω πρόσωπο. Δεν περιλαμβάνει δεδομένα όπου η ταυτότητα έχει καταργηθεί (ανώνυμα δεδομένα).

Ενδέχεται να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε, να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε διαφορετικά είδη προσωπικών δεδομένων που έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

  • Τα δεδομένα ταυτότητας περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό και φύλο.

  • Τα δεδομένα επικοινωνίας περιλαμβάνουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Τα οικονομικά δεδομένα περιλαμβάνουν στοιχεία καρτών πληρωμής. Αποθηκεύουμε μόνο πολύ περιορισμένα, εάν υπάρχουν, χρηματοοικονομικά δεδομένα. Διαφορετικά, όλα τα χρηματοοικονομικά δεδομένα αποθηκεύονται από τον επεξεργαστή πληρωμών μας, το SegPay, και σας παροτρύνουμε να αναθεωρήσετε την πολιτική απορρήτου της, η οποία βρίσκεται στις https://segpay.com/consumer-privacy.html, και να επικοινωνήσετε απευθείας με την SEGPAY για απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

  • Τα δεδομένα συναλλαγής περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τις πληρωμές από εσάς και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε από εμάς.

  • Τα τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP), τα δεδομένα σύνδεσής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση ζώνης ώρας και τη θέση τους, τους τύπους και τις εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα, καθώς και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση Chatrandom, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας και του μικροφώνου σας.

  • Τα δεδομένα συσκευής περιλαμβάνουν τον τύπο της φορητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής (για παράδειγμα, τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής σας, τη διεύθυνση MAC της διεπαφής ασύρματου δικτύου της συσκευής ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιείται από τη συσκευή), το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας πληροφορίες, το λειτουργικό σας σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης για κινητές συσκευές που χρησιμοποιείτε, τη ρύθμιση ζώνης ώρας και τη διεύθυνση IP.

  • Τα δεδομένα περιεχομένου περιλαμβάνουν πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας, το κινητό τηλέφωνο ή τη φορητή συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σύνδεσης, φωτογραφιών, βίντεο ή άλλου ψηφιακού περιεχομένου που μεταδίδονται ή εκπέμπονται στο Chatrandom (θυμηθείτε ότι τα δεδομένα περιεχομένου ενδέχεται να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα για τον εαυτό σας, καθώς και πρόσβαση σε κάμερα και μικρόφωνο.

  • Τα δεδομένα προφίλ περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, τις αγορές που κάνετε εσείς, τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τα σχόλιά σας και τις απαντήσεις σε έρευνες.

  • Τα δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, την εφαρμογή για κινητές συσκευές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων κίνησης και άλλων δεδομένων επικοινωνίας και των πόρων στους οποίους αποκτάτε πρόσβαση.

  • Τα δεδομένα σύνδεσης Google περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν επιλέξετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Google μαζί μας για να διευκολύνετε τη δημιουργία λογαριασμού και τη διαδικασία σύνδεσης.

  • Τα δεδομένα μάρκετινγκ και επικοινωνιών περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας για τη λήψη μάρκετινγκ από εμάς και τα τρίτα μέρη μας και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας.

  • Δεδομένα τοποθεσίας: περιλαμβάνει την τρέχουσα τοποθεσία σας που αποκαλύπτεται από την τεχνολογία GPS και τη διεύθυνση IP, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές μεσολάβησης.

Επίσης, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε συγκεντρωτικά δεδομένα , όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα για οποιονδήποτε σκοπό. Τα συγκεντρωτικά δεδομένα θα μπορούσαν να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, καθώς τα δεδομένα αυτά δεν θα αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αθροίσετε τα δεδομένα χρήσης για να υπολογίσετε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία Chatrandom. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα με τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, αντιμετωπίζουμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για εσάς (αυτές περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητά σας, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, σεξουαλική ζωή, σεξουαλικό προσανατολισμό, πολιτικές γνώμες, συνδικαλιστική συμμετοχή, πληροφορίες σχετικά με και τα γενετικά και βιομετρικά δεδομένα σας) εκτός αν το παρέχετε εθελοντικά. Ούτε συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

Εάν αποτύχετε να παρέχετε προσωπικά δεδομένα

Όπου πρέπει να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα βάσει νόμου, ή σύμφωνα με τους όρους μιας σύμβασης που έχουμε μαζί σας και δεν μπορείτε να παράσχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε ή προσπαθούμε να μπούμε μαζί σας (για παράδειγμα , για την παροχή αγαθών ή υπηρεσιών). Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε μαζί μας, αλλά θα σας ενημερώσουμε εάν αυτό συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

3. Πώς συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων από και για εσάς, μεταξύ άλλων μέσω:

  • Άμεσες αλληλεπιδράσεις. Μπορείτε να μας δώσετε τα δεδομένα ταυτότητας, επικοινωνίας, οικονομικών και μάρκετινγκ και επικοινωνίας συμπληρώνοντας έντυπα ή αντιστοιχίζοντάς μας μέσω email ή με άλλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε όταν:

    • αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών ·

    • δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Chatrandom?

    • χρήση Chatrandom (ακόμα και αν δεν εγγραφείτε)?

    • Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητές συσκευές.

    • Κάντε μια αγορά εντός εφαρμογής.

    • κοινή χρήση δεδομένων μέσω λειτουργιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ·

    • Ζητήστε να σας αποσταλεί το μάρκετινγκ.

    • να εισέλθουν σε διαγωνισμό, προώθηση ή έρευνα ·

    • αναφέρουμε ένα πρόβλημα · Ή

    • μας δώσει σχόλια ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • Αυτοματοποιημένες τεχνολογίες ή αλληλεπιδράσεις. Καθώς αλληλεπιδράτε με Chatrandom, θα συλλέγουμε αυτόματα τεχνική, συσκευή, περιεχόμενο, και δεδομένα χρήσης σχετικά με τον εξοπλισμό σας, δραστηριότητες περιήγησης και μοτίβα. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας cookies, αρχεία καταγραφής διακομιστών και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε δεδομένα τεχνικής, συσκευής και χρήσης για εσάς, εάν επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους που απασχολούν τα cookies μας. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική μας για τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Δεδομένα τοποθεσίας. Χρησιμοποιούμε επίσης την τεχνολογία GPS και τη διεύθυνση IP σας για να προσδιορίσουμε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Ορισμένες από τις υπηρεσίες με δυνατότητα τοποθεσίας απαιτούν τα προσωπικά σας δεδομένα για τη δυνατότητα εργασίας. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία, θα σας ζητηθεί να συναινέσετε στα δεδομένα σας που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή απενεργοποιώντας τα δεδομένα τοποθεσίας στις ρυθμίσεις σας.

  • Τρίτα μέρη ή διαθέσιμες στο κοινό πηγές. Θα λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς από διάφορα τρίτα μέρη, όπως ορίζεται παρακάτω:

    • Τεχνικά στοιχεία από τα ακόλουθα μέρη:

      • παρόχους αναλυτικών στοιχείων όπως η Google που εδρεύει εκτός της ΕΕ · Και

      • παρόχους πληροφοριών αναζήτησης, όπως η Google που εδρεύει εκτός της ΕΕ.

    • Δεδομένα επικοινωνίας, χρηματοπιστωτικά και συναλλαγών από παρόχους υπηρεσιών τεχνικής, πληρωμής και παράδοσης, όπως το segpay που εδρεύει ΕΚΤΌς της ΕΕ. Δεν θα αποθηκεύουμε ούτε θα συλλέγουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται απευθείας στους τρίτους μεταποιητές πληρωμών των οποίων η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την πολιτική απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζονται από το PCI-DSS, όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο προτύπων ασφαλείας PCI.

    • Δεδομένα ταυτότητας, επαφής και προφίλ από την Google που βασίζονται εκτός της ΕΕ, εάν επιλέξετε να εγγραφείτε και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google.

4. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν ο νόμος μας το επιτρέπει. Πιο συχνά, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όπου έχετε συναινέσει πριν από την επεξεργασία.

  • Όπου πρέπει να εκτελέσουμε το συμβόλαιο που πρόκειται να μπούμε ή να έχουμε συνάψει μαζί σας.

  • Όταν είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή τρίτα μέρη) και τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν των συμφερόντων αυτών.

  • Όπου πρέπει να συμμορφωθούμε με μια νομική ή ρυθμιστική υποχρέωση.

Δείτε το Γλωσσάριο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους νόμιμης βάσης στους οποίους θα βασιστούμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Θα σας στέλνουμε απευθείας διαφημιστικές επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου, αν έχουμε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Θα λάβετε τη ρητή συγκατάθεσή σας πριν κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος για σκοπούς μάρκετινγκ.

Σκοποί για τους οποίους θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχουμε ορίσει παρακάτω, σε μια μορφή πίνακα, μια περιγραφή όλων των τρόπων με τους οποίους σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και σε ποια από τις νομικές βάσεις βασιζόμαστε για να το πράξουμε. Έχουμε επίσης προσδιορίσει ποια είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, όπου ενδείκνυται.

Σημειώστε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερους από έναν νόμιμους λόγους, ανάλογα με τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο νομικό σημείο στο οποίο βασιζόμαστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπου έχουν οριστεί περισσότεροι από ένας κανόνες στον παρακάτω πίνακα.

Σκοπός/δραστηριότητα

Τύπος δεδομένων

Νόμιμη βάση για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της βάσης του νόμιμου συμφέροντος

Για να σας καταχωρώ ως νέο μέλος

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

Εκτέλεση σύμβασης με εσάς

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για κινητές συσκευές και να σας καταχωρήσουμε ως νέο χρήστη εφαρμογής

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) συσκευή

Η συγκατάθεσή σας

Για να επεξεργαστεί και να παραδώσει την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένων:

(α) διαχείριση πληρωμών, τελών και επιβαρύνσεων

(β) Συλλέξτε και Ανακτήστε τα χρήματα που μας χρωστούσαν

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) χρηματοοικονομικά

δ) συναλλαγή

ε) συσκευή

στ) μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) η συγκατάθεσή σας

β) εκτέλεση σύμβασης με εσάς

γ) αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για την ανάκτηση των χρεών που μας οφείλονται)

Για τη διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας, η οποία θα περιλαμβάνει:

(α) ειδοποίηση σχετικά με αλλαγές στους όρους ή την πολιτική απορρήτου

(β) επικοινωνία μαζί σας

(γ) ζητώντας σας να αφήσετε μια κριτική ή να κάνετε μια έρευνα

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) προφίλ

δ) μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) η συγκατάθεσή σας

β) εκτέλεση σύμβασης με εσάς

γ) αναγκαίο για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση

(δ) απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να διατηρήσουμε τα αρχεία μας ενημερωμένα και να μελετήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας)

Για να σας επιτρέψει να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες του Chatrandom, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης ζωντανής συνομιλίας με βίντεο

α) ταυτότητα

β) τεχνικές

γ) συσκευή

δ) περιεχόμενο

ε) προφίλ

(στ) χρήση

ζ) μάρκετινγκ και επικοινωνίες

η) τοποθεσία

(α) η συγκατάθεσή σας

β) εκτέλεση σύμβασης με εσάς

(γ) απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες)

Για να έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κλήρωση, διαγωνισμό ή να ολοκληρώνετε μια έρευνα

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) συσκευή

δ) προφίλ

(ε) χρήση

στ) μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) η συγκατάθεσή σας

β) εκτέλεση σύμβασης με εσάς

(γ) απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να μελετάμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας, να τα αναπτύσσουμε και να καλλιεργούμε την επιχείρησή μας)

Για τη διαχείριση και την προστασία της επιχείρησής μας και του Chatrandom (συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της απάτης, της αντιμετώπισης προβλημάτων/τεχνικής υποστήριξης, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης συστήματος, της υποστήριξης, της αναφοράς και της φιλοξενίας δεδομένων)

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) τεχνικές

δ) συσκευή

α) απαραίτητη για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για τη λειτουργία της επιχείρησής μας, την παροχή υπηρεσιών διοίκησης και ΤΠ, την ασφάλεια δικτύου, την πρόληψη της απάτης και στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής αναδιοργάνωσης ή μιας διαδικασίας αναδιάρθρωσης ομίλων)

β) αναγκαίο για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση

Για να σας παραδώσει σχετικό περιεχόμενο

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) τεχνικές

δ) συσκευή

ε) περιεχόμενο

στ) προφίλ

(ζ) χρήση

η) τοποθεσία

(α) η συγκατάθεσή σας

(β) απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να μελετάμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας και να τα αναπτύσσουμε, να καλλιεργούμε την επιχείρησή μας)

Για να χρησιμοποιήσετε αναλύσεις δεδομένων για να βελτιώσετε τον ιστότοπό μας, την εφαρμογή για κινητές συσκευές, προϊόντα/υπηρεσίες, μάρκετινγκ, σχέσεις πελατών και εμπειρίες

α) τεχνικές

β) συσκευή

γ) χρήση

δ) τοποθεσία

(α) η συγκατάθεσή σας

(β) απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να ορίζουμε τύπους πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να κρατάμε το Chatrandom ενημερωμένο και σχετικό, να αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας και να ενημερώνουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ)

Για να κάνετε προτάσεις και συστάσεις για προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

α) ταυτότητα

β) επικοινωνία

γ) τεχνικές

δ) συσκευή

ε) περιεχόμενο

(στ) χρήση

η) εμπορία και επικοινωνίες

(α) η συγκατάθεσή σας

(β) απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να αναπτύξουμε τα προϊόντα/τις υπηρεσίες μας και να μεγαλώσουμε την επιχείρησή μας)

Για να διευκολύνετε τη δημιουργία λογαριασμού και τη διαδικασία σύνδεσης, εάν επιλέξετε να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στο Chatrandom χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google

(α) δεδομένα σύνδεσης Google

(α) εκτέλεση σύμβασης μαζί σας

(β) η συγκατάθεσή σας

Μάρκετινγκ

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε επιλογές σχετικά με ορισμένες χρήσεις προσωπικών δεδομένων, ιδίως γύρω από το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Έχουμε θεσπίσει τους ακόλουθους μηχανισμούς ελέγχου προσωπικών δεδομένων:

Προωθητικές προσφορές από εμάς

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα ταυτότητας, επικοινωνίας, τεχνικής, συσκευής, χρήσης και προφίλ για να σχηματίσουμε μια προβολή σχετικά με το τι πιστεύουμε ότι μπορεί να θέλετε ή χρειάζεστε, ή τι μπορεί να σας ενδιαφέρει. Έτσι αποφασίζουμε ποια προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές μπορεί να είναι συναφή για εσάς (αυτό το αποκαλούμε μάρκετινγκ).

Θα λάβετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από εμάς εάν έχετε ζητήσει πληροφορίες από εμάς ή έχετε αγοράσει αγαθά ή υπηρεσίες από εμάς και δεν έχετε επιλέξει να μην λάβετε αυτό το μάρκετινγκ.

Μάρκετινγκ τρίτων κατασκευαστών

Θα λάβετε τη ρητή συγκατάθεσή σας πριν κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος για σκοπούς μάρκετινγκ.

Εξαίρεση

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή τρίτα μέρη να σταματήσουμε να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας σύνδεση στο Chatrandom και ελέγχοντας ή αναιρώντας τα σχετικά κουτιά για να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις μάρκετινγκ, ακολουθώντας τους συνδέσμους εξαίρεσης σε οποιαδήποτε μηνύματα μάρκετινγκ που σας αποστέλλονται ή με επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Εάν εξαιρεθείτε από τη λήψη αυτών των μηνυμάτων μάρκετινγκ, αυτό δεν θα ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται ως αποτέλεσμα μιας αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών, μιας εμπειρίας προϊόντος ή υπηρεσίας ή άλλων συναλλαγών.

Cookies

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει όλα ή ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή να σας ειδοποιεί όταν οι ιστότοποι ορίζουν ή αποκτούν πρόσβαση σε cookies. Εάν απενεργοποιήσετε ή αρνηθείτε τα cookies, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένα τμήματα αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην πολιτική cookie.

Αλλαγή σκοπού

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, εκτός αν θεωρούμε εύλογα ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για άλλο λόγο και ότι ο λόγος αυτός είναι συμβατός με τον αρχικό σκοπό. Εάν θέλετε να λάβετε μια εξήγηση για το πώς η επεξεργασία για το νέο σκοπό είναι συμβατή με τον αρχικό σκοπό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για έναν άσχετο σκοπό, θα σας ενημερώσουμε και θα εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το πράξουμε.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, όπου αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

5. γνωστοποιήσεις των προσωπικών σας δεδομένων

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα παρακάτω μέρη για τους σκοπούς που αναφέρονται στον πίνακα (σκοποί για τους οποίους θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα) παραπάνω.

  • Εξωτερικά τρίτα μέρη, όπως ορίζονται στο Γλωσσάριο.

  • Τρίτα μέρη στα οποία μπορούμε να επιλέξουμε να πουλήσουμε, να μεταφέρουμε ή να συγχωνεύσουμε τμήματα της επιχείρησής μας ή των περιουσιακών μας στοιχείων. Εναλλακτικά, μπορεί να επιδιώκουμε να αποκτήσουμε άλλες επιχειρήσεις ή να συγχωνευθούμε μαζί τους. Εάν μια αλλαγή συμβεί στην επιχείρησή μας, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο τρόπο όπως ορίζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα μεταχειρίζονται σύμφωνα με το νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους τρίτους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και να τους επιτρέπουμε μόνο να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

6. Διεθνείς μεταβιβάσεις

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε, να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, σε και σε μια χώρα εκτός της δικής σας, με διαφορετικούς νόμους περί απορρήτου που μπορεί ή όχι να είναι τόσο πλήρεις όσο οι δικοί σας. Όπου το κάνουμε, και όπου απαιτείται από το τοπικό δίκαιο, θα θέσουμε σε εφαρμογή κατάλληλους μηχανισμούς για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα λαμβάνουν επαρκές επίπεδο προστασίας σε περίπτωση επεξεργασίας.

Εάν βρίσκεστε στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο (ΕΟΧ) ή στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK), τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία εκτός του ΕΟΧ ή του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι ώστε η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων να συνεπάγεται τη μεταφορά δεδομένων εκτός του ΕΟΧ ή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάθε φορά που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τον ΕΟΧ ή το ΗΒ, διασφαλίζουμε ότι παρέχεται παρόμοιος βαθμός προστασίας, εξασφαλίζοντας ότι εφαρμόζεται τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο μηχανισμό που χρησιμοποιείται από εμάς κατά τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων από τον ΕΟΧ ή το ΗΒ.

7. ασφάλεια δεδομένων

Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε αποθηκεύονται στους ασφαλείς servers μας. Τυχόν συναλλαγές πληρωμής που πραγματοποιούνται από τον επιλεγείσα τρίτο πάροχο υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών θα κρυπτογραφηθούν με χρήση της τεχνολογίας επιπέδου ασφαλών υποδοχών. Όπου σας έχουμε δώσει (ή όπου έχετε επιλέξει) έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του Chatrandom, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση αυτού του κωδικού πρόσβασης εμπιστευτικό. Σας ζητάμε να μην μοιραστείτε έναν κωδικό πρόσβασης με κανέναν.

Μόλις έχουμε λάβει τις πληροφορίες σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και δυνατότητες ασφαλείας για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την ακούσια απώλεια, χρήση ή πρόσβαση των προσωπικών σας δεδομένων με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Θα συλλέξουμε και θα αποθηκεύσουμε προσωπικά δεδομένα στην κινητή ή φορητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας cache δεδομένων εφαρμογών και χώρο αποθήκευσης ιστοσελίδων του browser (συμπεριλαμβανομένης της HTML5) και άλλης τεχνολογίας.

Ορισμένες υπηρεσίες περιλαμβάνουν δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, συνομιλίας, σχολίου ή Χρονολογίου. Βεβαιωθείτε ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις δυνατότητες που δεν υποβάλλετε προσωπικά δεδομένα που δεν θέλετε να εμφανίζονται, να συλλέγονται ή να χρησιμοποιούνται από άλλους χρήστες.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για την αντιμετώπιση τυχόν παραβίασης των προσωπικών δεδομένων και θα ενημερώσουμε εσάς και κάθε εφαρμοστέα ρυθμιστική αρχή για παραβίαση, όπου απαιτείται από το νόμο να το πράξουν.

8. διατήρηση δεδομένων

Για πόσο καιρό θα χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μου δεδομένα;

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι εύλογα απαραίτητο για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, κανονιστικών, φορολογικών, λογιστικών ή αναφορών απαιτήσεων. Ενδέχεται να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε περίπτωση καταγγελίας ή αν πιστεύουμε ευλόγως ότι υπάρχει προοπτική εκδίκασης διαφορών σε σχέση με τη σχέση μας μαζί σας.

Για τον καθορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης των προσωπικών δεδομένων, θεωρούμε το ποσό, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον δυνητικό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και κατά πόσον μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές, κανονιστικές, φορολογικές, λογιστικές ή άλλες απαιτήσεις.

Βάσει νόμου πρέπει να διατηρήσουμε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες μας (συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων επικοινωνίας, ταυτότητας, χρηματοοικονομικής και συναλλαγής) για επτά χρόνια αφού σταματήσουν να είναι πελάτες για φορολογικούς σκοπούς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας: ανατρέξτε στην ενότητα πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων και των ΝΟΜΙΚΏΝ δικαιωμάτων του ΕΟΧ/ΗΒ παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα ανωνυλιοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να συσχετιστεί με εσάς) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ ' αόριστον χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς.

9. πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, πραγματοποιώντας σύνδεση και μεταβαίνοντας στη σελίδα του προφίλ του λογαριασμού σας.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα email στο [email protected] για να ζητήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τυχόν προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός από τη διαγραφή του λογαριασμού χρήστη σας. Ενδέχεται να μην ικανοποιήσουμε ένα αίτημα για αλλαγή πληροφοριών αν πιστεύουμε ότι η αλλαγή θα παραβίαζαν οποιαδήποτε νομοθεσία ή νομική απαίτηση ή θα επηρέαζε αρνητικά την ακρίβεια της πληροφορίας.

Εάν διαγράψετε τις συνεισφορές χρήστη σας από το Chatrandom, αντίγραφα των συνεισφορών χρήστη σας μπορεί να παραμείνουν ορατά σε cache και αρχειοθετημένες σελίδες ή μπορεί να έχουν αντιγραφεί ή αποθηκευτεί από άλλους χρήστες Chatrandom.

Οι χρήστες της Καλιφόρνιας, του Καναδά, του ΕΟΧ και του Ηνωμένου Βασιλείου ενδέχεται να έχουν πρόσθετα δικαιώματα και επιλογές προσωπικών πληροφοριών. Παρακαλούμε δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

πολιτική 10.Do δεν Track

Το Do No Track ("DNT") είναι μια προτίμηση απορρήτου που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το DNT είναι ένας τρόπος για να ενημερώσετε ιστότοπους και υπηρεσίες που δεν θέλετε να έχουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα που συλλέγονται με την πάροδο του χρόνου και σε ιστότοπους ή ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ουσιαστικές επιλογές σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και γι ' αυτό σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εξαιρεθείτε. Αλλά δεν αναγνωρίζουμε ή δεν απαντάμε σε κανένα σήμα DNT, καθώς ο κλάδος του Διαδικτύου λειτουργεί για να καθορίσουμε ακριβώς τι σημαίνει DNT, τι σημαίνει να συμμορφωθούμε με το DNT και μια κοινή προσέγγιση για την ανταπόκριση στο DNT. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.allaboutdnt.com.

11. τα δικαιώματα απορρήτου της Καλιφόρνια

Αν είστε κάτοικος της Καλιφόρνιας, η νομοθεσία της Καλιφόρνιας μπορεί να σας παρέχει πρόσθετα δικαιώματα σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Ο πολιτικός κώδικας της Καλιφόρνιας, τμήμα 1798,83, γνωστός και ως ο νόμος "λάμψη του φωτός", επιτρέπει στους χρήστες μας που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνιας να ζητήσουν και να λάβουν από εμάς, μία φορά το χρόνο και δωρεάν, πληροφορίες σχετικά με κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών (εάν υπάρχουν) που γνωστοποιήσαμε σε τρίτα μέρη για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ και το όνομα και τις διευθύνσεις όλων των τρίτων μερών με τα οποία μοιραστήκαμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κατά το αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό έτος. Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνιας και θέλετε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, παρακαλούμε να υποβάλλετε το αίτημά σας γραπτώς σε εμάς χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παραπάνω.

12. τα δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων του καναδικού

Συμμορφωνόμαστε με την καναδική ομοσπονδιακή και επαρχιακή νομοθεσία και κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του νόμου περί προστασίας προσωπικών πληροφοριών και ηλεκτρονικών εγγράφων.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για τους σκοπούς που προορίζονται και όπως περιγράφεται λεπτομερώς σε αυτήν την πολιτική, εκτός εάν έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας για να τη χρησιμοποιήσουμε για άλλους σκοπούς.

Οι κάτοικοι του Καναδά ενημερώνονται ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχουν αποθηκεύονται στις βάσεις δεδομένων μας εκτός του Καναδά και ενδέχεται να υπόκεινται σε γνωστοποίηση σε εξουσιοδοτημένες αρχές επιβολής του νόμου ή κυβερνητικές υπηρεσίες σε απόκριση της νόμιμης ζήτησης σύμφωνα με τους νόμους της εν λόγω χώρας.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων, με την επιφύλαξη νόμιμων και συμβατικών περιορισμών.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε για τις πρακτικές διαχείρισης προσωπικών δεδομένων.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή να πιστέψετε ότι παραβιάσαμε τα δικαιώματα απορρήτου σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.priv.gc.ca για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας.

13. τα νόμιμα δικαιώματα ΕΟΧ/Ηνωμένου Βασιλείου

Εάν κατοικείτε στον ΕΟΧ ή στο ΗΒ, υπό ορισμένες συνθήκες, έχετε δικαιώματα βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα δικαιώματα:

  • Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Ζητήστε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Ζητήστε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Ζητήστε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Ζητήστε μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μην συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν απαιτείται χρέωση συνήθως

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματα). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος, εάν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτό που μπορεί να χρειαστούμε από εσάς

Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να εξασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει δικαίωμα να το λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας για επιτάχυνση της απάντησής μας.

Προθεσμία για την ανταπόκριση

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Περιστασιακά, θα μπορούσε να μας πάρει περισσότερο από ένα μήνα, εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε κάνει μια σειρά από αιτήματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε και θα σας ενημερώνουμε.

14. Γλωσσάριο

Νόμιμη βάση

Συγκατάθεση σημαίνει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν έχετε κάνει λόγο για τη συμφωνία σας με μια δήλωση ή μια σαφή συμμετοχή στην επεξεργασία για συγκεκριμένο σκοπό. Η συγκατάθεση θα ισχύει μόνο εάν είναι μια ελεύθερα δεδομένη, συγκεκριμένη, ενημερωμένη και ξεκάθαρη ένδειξη για το τι θέλετε. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

Έννομο συμφέρον σημαίνει το συμφέρον της επιχείρησής μας να διεξάγουμε και να διαχειριζόμαστε την επιχείρησή μας, ώστε να μας επιτρέπει να σας δίνουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση/προϊόν και την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα εξετάσουμε και θα εξισορροπήσουμε τυχόν πιθανές επιπτώσεις σε εσάς (τόσο θετικές όσο και αρνητικές) και τα δικαιώματά σας πριν επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες όπου τα συμφέροντά μας παρακάμπτονται από τις επιπτώσεις σε εσάς (εκτός αν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή αν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο). Μπορείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούμε τα νόμιμα συμφέροντά μας έναντι ενδεχόμενων επιπτώσεών σας σε σχέση με συγκεκριμένες δραστηριότητες επικοινωνώντας μαζί μας.

Εκτέλεση της σύμβασης : επεξεργασία των δεδομένων σας όταν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ή να λάβει μέτρα κατόπιν αιτήματός σας πριν από τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης.

Συμμορφώνονται με μια νομική υποχρέωση σημαίνει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση που υπόκεινται σε.

Τρίτους

Εξωτερικά τρίτα μέρη

  • Συμμόρφωση με τους νόμους. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας, όπου απαιτείται νομικά να το πράξουμε για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία, τα κυβερνητικά αιτήματα, τη δικαστική διαδικασία, την δικαστική εντολή ή τη νομική διαδικασία, όπως απαντώντας σε δικαστική εντολή ή κλήτευση (συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε δημόσια αρχές για την τήρηση των εθνικών απαιτήσεων ασφάλειας ή επιβολής του νόμου).

  • Ζωτικά συμφέροντα και νομικά δικαιώματα. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των πολιτικών μας, εικαζόμενες απάτες, καταστάσεις που συνεπάγονται πιθανές απειλές για την ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου και παράνομες δραστηριότητες, ή ως αποδεικτικά στοιχεία σε δίκες στις οποίες εμπλεκουμε.

  • Προμηθευτές, συμβούλους και άλλους παρόχους υπηρεσιών τρίτων. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών, εργολάβους ή πράκτορες που εκτελούν υπηρεσίες για εμάς ή για λογαριασμό μας και απαιτούν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να κάνουν αυτή την εργασία. Παραδείγματα περιλαμβάνουν: επεξεργασία πληρωμών, ανάλυση δεδομένων, παράδοση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπηρεσίες φιλοξενίας, εξυπηρέτηση πελατών και προσπάθειες μάρκετινγκ. Ενδέχεται να επιτρέψουμε σε επιλεγμένα τρίτα μέρη να χρησιμοποιούν τεχνολογία παρακολούθησης στην ιστοσελίδα, η οποία θα τους επιτρέψει να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τον ιστότοπο με την πάροδο του χρόνου. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για την ανάλυση και την παρακολούθηση δεδομένων, τον προσδιορισμό της δημοτικότητας ορισμένων περιεχομένων και την καλύτερη κατανόηση της διαδικτυακής δραστηριότητας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς οι πελάτες μας χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το πώς η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα εδώ: https://www.google.com/int’l/en/policies/privacy/). Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση του Google Analytics εδώ: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Τα νόμιμα δικαιώματα ΕΟΧ/Ηνωμένου Βασιλείου

Έχετε το δικαίωμα:

Ζητήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστό ως "αίτηση πρόσβασης υποκειμένου δεδομένων"). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που κρατάμε για εσάς και να ελέγξουμε αν το επεξεργαζόμαστε νόμιμα.

Ζητήστε διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που κρατάμε για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που κρατάμε για τη διόρθωσή σας, αν και ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.

Ζητήστε Διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε προσωπικά δεδομένα, όπου δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου έχετε ασκήσει επιτυχώς το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. παρακάτω), όπου ενδέχεται να έχουμε επεξεργαστεί τις πληροφορίες σας παράνομα ή όπου απαιτείται να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφώνονται με την τοπική νομοθεσία. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ενδέχεται να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας κοινοποιηθούν, κατά περίπτωση, κατά τη στιγμή του αιτήματός σας.

Αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον (ή σε τρίτους) και υπάρχει κάτι σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία σε αυτό το έδαφος, όπως αισθάνεστε ότι επηρεάζει την θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στο σημείο όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

Ζητήστε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στα ακόλουθα σενάρια:

  • Αν θέλετε να δημιουργήσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.

  • Όταν η χρήση των δεδομένων είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να τη διαγράψουμε ·

  • Όπου χρειάζεστε να κρατάμε τα δεδομένα, ακόμα και αν δεν το απαιτούμε πλέον, όπως το χρειάζεστε για να δημιουργήσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις. Ή

  • Έχετε αντιταχθεί στη χρήση των δεδομένων σας, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε αν έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να το χρησιμοποιήσουμε.

Ζητήστε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτο μέρος. Θα σας παράσχουμε, ή ένα τρίτο μέρος που έχετε επιλέξει, τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη, μηχανικώς αναγνώσιμη μορφή. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες που αρχικά μας είχατε δώσει τη συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας.

Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή , όπου βασιζόμαστε στη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα κάθε επεξεργασίας που διενεργείται πριν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Θα σας ενημερώσουμε εάν αυτό συμβαίνει κατά τη στιγμή που αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.